Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
 • darkblurbg
  Van der Valk Group
 • darkblurbg
  Van der Valk Group
 • darkblurbg
  Van der Valk Group
 • darkblurbg
  Van der Valk Group
 • darkblurbg
  Van der Valk Group

Van der Valk Transport Groep bestaat uit een holding waarin wij verschillende bedrijven en afdelingen onderbrengen waarmee wij van mening zijn dat we onze klanten een totaal oplossing kunnen aanbieden op het gebied van wegtransport, lucht- of zeevracht en on-board koerier.
Met de verschillende afdelingen focussen wij ons op verschillende vraagstukken in de markt waarbij een nauwe samenwerking met zowel de klant als intern tot de dagelijkse business behoort.


Van der Valk Transport:
Met Van der Valk Transport focussen wij ons met name op onderstaande business modellen:
- Dedicated
- TSR1
- GDP
- White Glove Deliveries
- **standaard dedicated vervoer behoort hier ook zeker tot de mogelijkheden.
Van der Valk Transport beschikt over een breed wagenpark van combo tot trailer waarbij 97% procent van ons wagenpark TSR1 gecertificeerd is. Het TAPA TSR1 certificaat behouden wij bv al vanaf 2012 en hebben dit door de jaren heen ontwikkeld en gekozen voor de + op dit certificaat.
Sinds 2017 zijn wij ook houder van GDP certificaat en verzorgen wij dagelijks GDP ritten voor onze klanten waarbij strikte procedures en documentatie behoort. Onze bussen, bakwagens en trailers welke GDP gecertificeerd zijn aangebracht met een speciale coating welke enkel gebruikt mogen worden in het GDP vervoer.
Tezamen met de strakke procedures zorgen wij ervoor dat we op elk moment kunnen schakelen tbv onze klanten.

Expresscar:
Met Expresscar focussen wij ons met name op onderstaande business modellen:
- Express delivery
- White Glove Deliveries
- TSR1
De vraagstukken van onze klanten bij Expresscar zijn in eerste instantie kleiner van aard en worden over het algemeen aangeduid met het “Express” karakter, toch weten ook deze klanten ons te vinden voor het grote werk waarbij wij dit weer onder brengen bij de afdeling transport.
Een andere belangrijke focus bij Expresscar zijn de opdrachten die onder de noemer van White Glove Delivery vallen. In dit model kan het zo zijn dat er bij zowel laden en lossen extra aandacht is vereisd, je moet hier dan denken aan bijvoorbeeld goederen die verpakt voor vervoer dienen te worden, of waar extra mensen nodig zijn om de goederen vanuit een pand naar de auto te kunnen brengen.
zoals bijvoorbeeld schilderijen die van het ene museum naar het andere gebracht moeten worden.
Of bijvoorbeeld speciale showtafels en displays voor electronica winkels waar men de electronische artikelen op tentoonstelt. Deze worden door ons opgehaald bij de fabrikant en volledig geinstalleerd op locatie naar wens van de klant en de winkelier.
Hierbij kunnen we ook middels door de klant vrijgegeven app de delivery rapporteren inclusief foto’s en digitale handtekening van de ontvanger.
Eigenlijk bestaat er onder de term White Glove Delivery altijd een passende oplossing die wij kunnen beiden aan onze klant en/of aanvrager van dit type transport.

Van der Valk Logistics:
Met Van der Valk LOGISTICS focussen wij ons met name op onderstaande business modellen:
- Groupage
- Single way FTL
- EU Transport solutions
- Airfreight – Seafreight
Met het onze toegevoegde afdeling Logistics zoeken wij de oplossing van onze klanten welke buiten ons eigen wagenpark vallen, maar maken daarbij ook weer gebruik van ons eigen wagenpark.
Zo kan er een vraagstuk zijn van een klant ergens in Europa waar wij net een aantal auto’s leeg hebben waar wij onze eigen auto’s dan weer op in kunnen delen.
In andere gevallen maken wij gebruik van geselecteerde partners waar we nauw mee samenwerken en waar wij van weten dat men de kwaliteit die wij als van der Valk voorop stellen kunnen waarborgen. Belangrijk hierin is dat we altijd een verwachte aankomsttijd kunnen terugkoppelen en na levering binnen een gestelde tijd de klant kunnen zien van hard copy proof of delivery.
De oplossing die wij bieden beperkt zich niet enkel binnen Europa maar ook daarbuiten waarbij wij de aanvraag koppelen aan onze capaciteit en die van onze partners.
Hier streven we dan ook altijd om marktconforme tarieven aan te bieden met de kwaliteit van onze eigen auto’s.
In dit kader zijn we in staat om voor elke aanvraag een oplossing te bieden aan onze klanten en/of aanvrager.