Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
 • darkblurbg
  Van der Valk Group
  Dedicated Deliveries
 • darkblurbg
  Van der Valk Group
  Dedicated Deliveries
 • darkblurbg
  Van der Valk Group
  Maatwerk in logistiek
 • darkblurbg
  Maatwerk in logistiek

Express Car koeriers biedt sneldiensten aan door heel Europa. Snelle en betrouwbare bezorging door ervaren chauffeurs.

Als regionaal koerier gestart in 1984 voor Nationaal spoed- transport, maar al gauw werden de grenzen overschreden. Er is echter veel voordeel te behalen in combinatie-ritten binnen onze regio.
Heeft u iets af te leveren buiten Nederland dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

Toch niet onbelangrijk; immers de vervoerder is een verlengstuk van uw product. Dus op de juiste wijze omgaan met vervoersdocumenten, maar ook het correct afleveren, desnoods persoonlijk, dat mag best verwacht worden! Twee personen voor het office management, twee planners, tien vaste chauffeurs en een groot aantal freelance-chauffeurs staan direct klaar voor uw opdrachten.

In veel bedrijfstakken is de ISO normering veelvuldig toegepast. De branche goederentransport kende in het verleden certificeringen als ”Erkend Koerier ” en ”Distrikeur”. Express Car koeriers werkt al geruime tijd onder de voorwaarden van het ” Keurmerk Transport & Logistiek. Wij zijn er trots op dat wij als èèn van de eerste koeriersdiensten in Nederland dit keurmerk mogen voeren. Ook Express Car heeft al jaren een goederenverzekering, zowel tijdens transport als tijdens opslag. Uiteraard zijn ook onze chauffeurs verzekerd! Wilt u meer weten? Neem gerust contact op voor een afspraak

Request Quote

Quotation Transport
Quotation logistics
Calculate ride Express Car couriers

Social media