Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
 • darkblurbg
  Van der Valk Group
  Maatwerk in logistiek
 • darkblurbg
  Van der Valk Group
  Maatwerk in logistiek
 • darkblurbg
  Van der Valk Group
 • darkblurbg
  Van der Valk Group
  Maatwerk in Logistiek
 • darkblurbg
  Van der Valk Group
  Vliegensvlug en wereldwijd

Van der Valk Transport verzorgt nationale en internationale sneltransporten, wisselend in gewicht van 1kilogram tot 30 ton. Een zeer gevarieerd wagenpark maakt het mogelijk om goederen op maat te vervoeren. Van kleine pakketjes tot vliegtuigmotoren: Van der Valk Transport vervoert het ‘vliegensvlug en wereldwijd’.

Veiligheid in de transportsector

Om de veiligheid van de vervoerde ladingen te garanderen, is het mogelijk om een volgauto in te zetten. Deze volgauto zal het transport van begin- tot eindpunt begeleiden. Alle voertuigen zijn bovendien voorzien van navigatie en een GPS volgsysteem. Zo is altijd bekend waar de lading zich bevindt en wanneer deze zal aankomen op de plaats van bestemming.

Transport en Logistiek Keurmerk

Van der Valk Transport mag zich de trotse bezitter noemen van het ‘Keurmerk Transport & Logistiek’, een overkoepelend keurmerk voor het wegtransport. Dit predikaat legt de basis voor gezonde bedrijven en richt zich op verdere groei van succesvol ondernemerschap. Zowel kleine als grote transportbedrijven geven op deze wijze blijk van hun vakmanschap.

Offerte aanvragen

Via ons Offerte aanvraagformulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Wij zullen uw aanvraag zorgvuldig in behandeling nemen en contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ons ook mailen of telefonisch bereiken.

Social media